Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Η απάντηση στις απειλές της Γερμανίας πρέπει να είναι μία !

Άμεση απέλαση κάθε Γερμανού διπλωμάτη .
Εθνικοποίηση κάθε Γερμανικου κεφαλαίου και εταιρείας Γερμανικών συμφερόντων που βρίσκεται στην Ελλάδα.
Μπουκοτάζ σε όλα τα Γερμανικά προιόντα .
Άρνηση πληρωμής δανείων και διεκδίκηση των αποζημιώσεων .
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ "ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ" ΑΠΑΝΤΑΜΕ ...ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ !
Υπάρχουν κι αλλού χώρες για να τις προσεγγίσουμε να επενδύσουν...
εδώ , αρκεί να σέβονται την χώρα και τον λαό μας .

7 σχόλια:

Ανώνυμος 5 Νοεμβρίου 2012 στις 3:44 μ.μ.  

Και η Γερμανία κατεχόμενη χώρα είναι φίλε μου. Από τον ΒΠΠ την κατέχουν οι σιωνιστές. Θα έπρεπε να γίνει το ίδιο και με όλες τις σιωνιστικές χώρες.

Ανώνυμος 5 Νοεμβρίου 2012 στις 4:57 μ.μ.  

Πάλι οι σιωνιστές...παντού οι σιωνιστές...και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί δεν ακολουθάει ο κόσμος...

Ανώνυμος 5 Νοεμβρίου 2012 στις 5:18 μ.μ.  

Ορισμένοι δεν λένε να σταματήσουν το κολλημά τους με θεωρίες όπου παντού βρίσκεται το Εβραικό λόμπυ. Τα ίδια λέτε και για εδώ όπου κατηγορείτε Αμερική και Ισραήλ ενώ εδώ έχουν έρθει Ρωσικά, Γερμανικά, Αραβικά , Κινεζικά κεφάλαια , εισάγουμε πετρέλαιο απο αντισιωνιστές (Ιραν). Το μόνο που αγορ΄ζεις απο ΗΠΑ είναι κάποια πολεμικά αεροσκάφη και οπλισμό (οχι άρματα) . Αλλά κατά τα άλλα φτάινε οι σιωνιστές...

Ανώνυμος 5 Νοεμβρίου 2012 στις 8:07 μ.μ.  

Αν δεν παραδέχεσαι ότι κάνουν κουμάντο οι εβραίοι στη Γερμανία, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή είσαι ένας από αυτούς, ή δουλεύεις για αυτούς.

Ανώνυμος 5 Νοεμβρίου 2012 στις 8:59 μ.μ.  

εχεις δίκιο , είμαι Εβραίος. Πάω να προσκυνήσω στο τείχος των δακρύων . Επίσης όλοι οι Εβραίοι είναι τραπεζίτες, όλοι τους είναι και σιωνιστές, είναι και κομμουνιστές και ξέρεις τρώνε και πολύ φαγητό !
Και δουλεύω και για αυτούς και τα παίρνω...

Ανώνυμος 5 Νοεμβρίου 2012 στις 9:10 μ.μ.  

Ναι κάνε πως δεν καταλαβαίνεις.

Ανώνυμος 5 Νοεμβρίου 2012 στις 9:27 μ.μ.  

εσύ πάντως δεν καταλαβαίνεις σίγουρα. Εκεί...εχετε κολλήσει με τους Εβραίους και την ...αγια-σοφιά.
Αποπροσανατολίζεις συνεχώς μιλώντας για Εβραίους μην τυχόν και ακουστεί τίποτα για την Γερμανία. Αν δεν σου αρέσει μην μπαίνεις εδώ, χάρη θα μας κάνεις να απαλλαγούμε απο όλους τους καροδεξιούς αγια-σοφιάδες.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP