Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ξεπερνά και το Indymedia σε καραγκιοζιλίκι το bloko.gr...

Διαβάστε τις παπ@ριές που δημοσίευσε το bloko ...βρήκε μια "έρευνα" της πλάκας απο την kapa research και του έδωσε και κατάλαβε ! Στο μόνο που έχει δίκιο ειναι οτι συνθήματα όπως το "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" είναι αντίθετα με την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού εκτός απο κάτι θλιβερούς ελάχιστους ακροδεξιούς κολλημένους με τα πρακτοράκια της 21ης Απριλίου.
Αν τους έδιωχνε η ΧΑ αυτούς τότε δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μαζικοποιηθεί ακόμη περισσότερο και να έχει πλέον στο πλευρό της ανθρώπους απογοητευμένους απο το κκε , το συριζα , το πασοκ που καθόλου δεν γουστάρουν την στάση των κομμάτων αυτών αλλά φρενάρονται απο τους βλάκες χουντικούς .

Εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή θέλει το 67,5% των Ελλήνων


Την αντίθεση των Ελλήνων πολιτιών με την ακραία ρητορεία και τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής κατά των μεταναστών και των παιδιών τους αναδεικνύει η δημοσκόπηση της Κάπα Research.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει...
σήμερα η εφημερίδα «Το Βήμα», οι πολίτες διαφωνούν με την... αιματολογική οπτική των
μελών της Χρυσής Αυγής, καθώς αντίθετα με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου το 63% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι Έλληνας είναι εκείνος ο οποίος έχει λάβει ελληνική παιδεία. Αντίθετα μόνο το 32,5% θεωρεί ότι Έλληνας είναι όποιος έχει έλληνες γονείς.

Την ίδια ώρα, παρότι το 74% απαντά ότι συμφωνεί ή μάλλον συμφωνεί με τη δήλωση πως οι μετανάστες αυξάνουν την εγκληματικότητα, το 43% δηλώνει ότι θέλει να παραμείνουν στη χώρα με ίδια ή λιγότερα δικαιώματα από τους έλληνες, έναντι 47,3% που δηλώνει ότι πρέπει να μείνουν μόνον οι νόμιμοι ή οι αναγκαίοι. Παράλληλα, το 75,4% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι συμφωνούν με την επιχείριση «Ξένιος Ζευς» για τον έλεγχο των παράνομων μεταναστών.

Η διαφωνία του εκλογικού σώματος με τις ακροδεξιές κορώνες της Χρυσής Αυγής φαίνεται περισσότερο από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία (67,5%) ζητά να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα αν εξακολουθήσει να παραβιάζει την ελληνική νομοθεσία καθώς και όποιο άλλο κόμμα θέλει να ανατρέψει την Δημοκρατία, ενώ το 66,8% και το 78,4% διαφωνεί με ακραίες δηλώσεις όπως «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» και «Πας μη Έλλην βάρβαρος» αντίστοιχα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος 11 Νοεμβρίου 2012 στις 10:12 μ.μ.  

1. Εσύ γιατί αναδημοσιεύεις αυτή την κατάπτυστη "δημοσκόπιση" ;

2. Τι πρόβλημα έχεις με τους Χριστιανούς; Εσύ δεν είσαι βαπτισμένος; Πιστεύεις σε άλλη θρησκεία;

Ανώνυμος 11 Νοεμβρίου 2012 στις 10:21 μ.μ.  


Αναδημοσιεύω γιατί ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ πρωτον...δεύτερον βάζω την είδηση γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει αναπάντητο , διαφορετικά ο κόσμος ή δεν μαθαίνει και χάνεις τις εντυπώσεις και επίσης δεν μαθαίνεται η λάσπη. Εσύ προφανώς είσαι απο αυτούς που θέλουν να ρίχνουν την σκόνη κάτω απο το χαλί .


Το σύνθημα φανατικέ είναι ταυτισμένο με το αποτυχημένο ακροδεξιό καθεστώς της χούντας και ουδεμία σχέση έχει με την μετάφραση που του κάνεις εσύ ! Είναι σύνθημα που έλεγαν οι ηλίθιοι που κατάφεραν να φέρουν στην εξουσία τους απόβλητους της νεοταξικής γιαλαντζί αριστερας. Είναι το σύνθημα που λένε οι κολλημένοι ακροδεξιοί αγια-σοφιάδες που κατάντησαν τον πατριωτισμό βρισιά. Επειδή βλέπω όμως οτι θέλεις να το ακούσεις αναγωνρίζω ως επίσημη θρησκεία της Ελλάδας την Ορθοδοξία αλλά χωρίς υστερίες , 666 , θαύματα, βασκανίες , γραφικότητες, προφητείες για ξανθά γένη κλπ Αυτην την στιγμή βλέπω όμως οτι η επίσημη εκκλησία όχι μόνο δεν βοηθάει τον λαό αλλά αντιθέτως είναι απέναντί του !

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP