Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Κύριοι,
Τα τελευταία χρόνια και ιδιαιτέρως την τελευταία τριετία,παρακολουθούμε τη συστηματική καταπάτηση
του Συντάγματος και την παραβίαση κάθε κανόνα δικαίου,προκειμένου να υπηρετηθούν συμφέροντα αντίθετα
προς τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού,που έχετε ορκιστεί και οφείλετε να υπηρετείτε.
Με σωρεία παράνομων αποφάσεων και νόμων που ψηφίζονται κατ΄εντολήν ξένων δυνάμεων και εις βάρος του Ελληνικού λαού,οχι μόνο λεηλατείται η...

δημόσια περιουσία και το μεγαλύτερο μέρος οδηγείται σε ξεπούλημα,ώστε να αποκομίσουν οφέλη ξένοι προς τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού,αλλά λεηλατείται και το ιδιωτικό εισόδημα,υποβαθμίζοντας το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων και οδηγώντας τη μεγάλη πλειοψηφία να αντιμετωπίζει σοβαρότατο πλέον,πρόβλημα επιβίωσης.
Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των παραβιάσεων,ο Ελληνικός λαός έχει οδηγηθεί στην απελπισία,τη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Οδηγήσατε τον Ελληνικό λαό,στην αναξιοπρέπεια,την ανέχεια και την κοινωνική ανισότητα,κατά παράβαση των κατωτέρω άρθρων,του Συντάγματος:

Αρθρο:1-παρ.3- Ολες οι εξουσίες πηγάζουν απο το Λαό,υπάρχουν υπέρ αυτού και του ΄Εθνους και ασκούνται οπως ορίζει το Σύνταγμα.
Οι συμβάσεις παραχώρησης δημοσίων αγαθών σε ιδιωτικές εταιρίες,βλ.διόδια,θα έπρεπε να εξασφαλίζουν οτι η τιμολογιακή τους πολιτική,δεν θα λειτουργεί εις βάρος του Λαού.Κατά τον ίδιο τρόπο,όταν γίνονται ιδιωτικοποιήσεις,χωρίς εξασφάλιση της προστασίας του Λαού,σημαίνει οτι έχουν παραχωρηθεί κρατικές εξουσίες εις βάρος και οχι υπέρ του Λαού. 


Αρθρο:4-παρ.5-Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη,ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Η μείωση μισθών,των εν γένει υπαλλήλων,σε συνδυασμό με αυξήσεις ΦΠΑ σε βασικά αγαθά,όπως τρόφιμα,ρεύμα,θέρμανση,βενζίνη, με ανυπαρξία ελέγχου των τιμών τους,αυξάνουν το κόστος ζωής δυσανάλογα. Οριζόντια τέλη επιτηδεύματος και ...οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων,αποτελούν ευθεία παράβαση,αυτού του άρθρου και προσκρούουν, στην κατοχυρωθείσα αρχή της αναλογικότητας. 


Αρθρο:5-παρ.1(μη αναθεωρητέο)Καθένας εχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική,οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας.
Η συνεχής μείωση της αγοραστικής δύναμης,με παράλληλη μείωση των πηγών εισοδήματος,δεν επιτρέπει στους πολίτες,που μετά βίας αποκτούν βασικά αγαθά,να συμμετάσχουν στην οικονομική και κοινωνική ζωή και να αναπτύξουν ελεύθερα την προσωπικότητά τους. 


Αρθρο:21-παρ.1-Η οικογένεια,ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους,καθώς και ο γάμος,η μητρότητα και η παιδική ηλικία,τελούν υπο την προστασία του Κράτους.
Ως ανωτέρω,η μείωση της αγοραστικής δύναμης, κάνει πάρα πολύ δύσκολη την ανεξαρτητοποίηση των νέων,την τέλεση γάμου και την δημιουργία οικογένειας. 


Αρθρο:21-παρ.4-Η απόκτηση κατοικίας απο αυτούς που την στερούνται ή που στεγάζονται αν επαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους.
Με την πολιτική των χαμηλών μισθών και της ακρίβειας, το Κράτος δεν επιτρέπει στους νέους,να μπορούν να βρούν δικιά τους κατοικία,υποχρεώνοντάς τους,να μένουν με τους γονείς τους. Αυτή τη στιγμή αν το Κράτος δεν εκμεταλλευόταν το υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης και οι νέοι δεν έμεναν με τους γονείς τους,θα έπρεπε να παρέχει φροντίδα για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.
Υπενθυμίζοντας οτι η ακίνητη περιουσία φορολογείται ηδη με την επιβολή αρκετών φόρων,καταλήγει πως η συνολική φορολογική επιβάρυνση,δημιουργεί αφόρητη πίεση στην ακίνητη περιουσία και συρρικνώνει την αξία της. 


Η διαρκής σύνδεση φορολογικών βαρών με την ακίνητη περιουσία, προσλαμβάνει δημευτικές διαστάσεις και εγείρει σοβαρά ζητήματα συνταγματικότητας.
Ειδικότερα η επιβολή του Ειδικού Τέλους Ακινήτων,δεν βρίσκεται σε συνάρτηση με το πραγματικό εισόδημα,του φορολογούμενου πολίτη. 


Επιπλέον παραβιάζεται και η αρχή της απαγορεύσεως της διπλής φορολογίας,για την ίδια αιτία και αντίκειται και στο άρθρο 17 του Συντάγματος,αλλά και στο Πρώτο Πρόσθετο Πρωτόκολλο της ΕΣΔΑ,που προστατεύουν την ιδιοκτησία και τα εν γένει περιουσιακά δικαιώματα του ατόμου.
Αρθρο:22-παρ.1-Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται,απο το Κράτος που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών,για την ηθική και υλική εξύψωσή τους.
Η εύρεση εργασίας,χωρίς διασφάλιση του επιπέδου του εισοδήματος,σε συνδυασμό με το κόστος ζωής μπορεί να σημαίνει πολύ χαμηλή ποιότητα ζωής.Το να έχουν δουλειά όλοι με 500 ευρώ,είναι στρεβλή εφαρμογή του άρθρου αυτού,καθότι ακριβώς παραβλέπει την ηθική και υλική εξύψωση των εργαζομένων. 


Αρθρο:106-παρ.2-Η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται να αναπτύσσεται σε βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή προς βλάβη της εθνικής οικονομίας.
Διόδια,βενζίνη,ρεύμα,είναι βασικοί τομείς,που αν δεν είναι σε χαμηλές τιμές,εμποδίζουν τις μεταφορές,το εμπόριο,τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και εν τέλει την εθνική οικονομία.
Βασικός λόγος ύπαρξης του κράτους,είναι ακριβώς αυτό το άρθρο.
Σας δηλώνω μετά πλήρους παρρησίας,οτι είμαι ενας απόλυτα ειλικρινής φορολογούμενος αυτής της χώρας. 


Και δεν έχω, ούτε είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με αυτό,παρά το γεγονός οτι πλήθος πολιτών,δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτή.
Δικαιούμαι όμως,ως ενας απο τους φορολογούμενους Έλληνες,να ρωτήσω τους σεβαστούς ταγούς μας, οποιουδήποτε κόμματος εξουσίας.
Σε τι μπορείτε να δεσμευτείτε απέναντι σε έναν ειλικρινή φορολογούμενο;
Πως απαιτείτε απο εμένα να είμαι ειλικρινής και εντάξει απέναντί σας και εσείς να μου υποβαθμίζετε συνεχώς το επίπεδο της ζωής μου;
Πως γίνατε ξαφνικά συμμέτοχοι στη ζωή μου,με ποιό δικαίωμα;
Μπορείτε να μου εξασφαλίσετε,έστω και την παραμικρότερη ανταποδοτικότητα,για όσα σας πληρώνω;
Μπορείτε να μου εξασφαλίσετε,οργανωμένες και άρτιες υπηρεσίες δημόσιας υγείας;
Μπορείτε να μου εξασφαλίσετε ασφάλεια όταν περπατώ στους δρόμους;
Μπορείτε να μου εξασφαλίσετε περισσότερο πράσινο;
Μπορείτε να μου εξασφαλίσετε καλύτερο περιβάλλον;
Μπορείτε να μου εξασφαλίσετε δρόμους χωρίς λακκούβες;
Μπορείτε να μου εξασφαλίσετε,καθαριότητα;
Μπορείτε να μου πείτε με σιγουριά,τι ακριβώς μου μέλλει να πληρώσω,τα επόμενα δύο χρόνια σε φόρους, ώστε να μπορέσω να προγραμματίσω και να υπολογίσω τα έξοδά μου;
Πείτε για κάτι απ΄ολα αυτά και φορολογήστε με,θα το δεχτώ γιατί θα γνωρίζω ότι τα χρήματά μου,θα πιάσουν τόπο για το δικό μου μέλλον και το μέλλον των παιδιών μου.
Βάσει όλων των παραπάνω,καθίσταται σαφές ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ενεργοποίησης του άρθρου:120-παρ.2,3 και 4 του Συντάγματος.
Αρθρο:120-παρ.2-Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους,που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Έλλήνων.
παρ.3-Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν απο αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία,οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
και παρ.4-Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Έλλήνων,που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Βάσει της παρ.4 νομιμοποιούμαι και υποχρεούμαι να πράξω ως Έλληνας πολίτης,ό,τι είναι δυνατόν για την αποκατάσταση της εννόμου τάξεως και την επαναφορά της λαϊκής κυριαρχίας.Νομιμοποιούμαι να αντισταθώ σε κάθε επιβολή και καταχρηστικό μέσο που χρησιμοποιείται ή θα χρησιμοποιηθεί για την επιβολή των παραπάνω.
Το κράτος παραβιάζει κάθε αρχή ισότητας και διατάξεις του Συντάγματος,δεδομένου οτι αυτό προστατεύει τους πολίτες και απαγορεύει ρητά την αφαίμαξη άνευ αιτιολογημένης και αποδεδειγμένης εισφοράς προς το κράτος, όταν την ίδια ώρα το κράτος αδυνατεί εσκεμμένα να εισπράξει τις οφειλές σε βάρος του και που έχουνπροέλθει απο υπηκόους της ίδιας χώρας.
Το κράτος αδυνατεί να τηρήσει την ισονομία μεταξύ των υπηκόων του,τη στιγμή που τα αρμόδια υπουργεία αναφέρουν για δισεκατομμύρια οφειλές άλλων συμπολιτών μου και οι οποίοι με διάφορους άλλους τρόπους δεν καταβάλλουν τις οφειλές τους στο κράτος,με συνέπεια να πληρώνω πάντα εγώ το πρόβλημα του ελλείμματος στη χώρα.
Κατανοώ το πρόβλημα,ωστόσο οι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν στο πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς,οι οποίοι με τους νόμους που ψηφίζουν,παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δικαίωμα διαβίωσής μου(βλ.Καταστατικό Χάρτη ΟΗΕ) 


Οταν το κράτος ενεργεί μέσω μιας λογικής"αποφασίζουμε,διατάζουμε και εισπράττουμε",τότε κάποια στιγμή και οι πολίτες,θα κινηθούν στη λογική του"αποφασίζω και δεν πληρώνω".Για όλα τα παραπάνω καθιστώ υπεύθυνους όλους όσους απευθύνεται αυτή η επιστολή,οι οποίοι προέβησαν ή συνέβαλαν με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους,στις ανωτέρω παραβιάσεις ή και εκτροπές του Συντάγματος. 


Δεν αρνούμαι να πληρώσω, αλλά αδυνατώ να καταβάλλω το οποιοδήποτε ποσό εξαιτίας της απώλειας των εισοδημάτων μου,με συνέπεια το ποσό που θα απαιτηθεί απο το κράτος,να έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας και τους ισχύοντες νόμους.
Αρνούμαι να νομιμοποιώ πλέον την παρούσα κυβέρνηση με την πλήρη ανυπακοή μου,σε οποιαδήποτε απόφαση,νομοθέτημα,επιβολή φόρου,ειδικών τελών,όπως επιβάλλεται δια νόμου ή εγκυκλίου. Η ανυπακοή αυτή θα ισχύει,έως ότου εκλείψει ο λόγος για τον οποίον γίνεται. 

 
Κάθε υπάλληλος του κράτους που θα προβεί σε αναγκαστικά μέτρα σε βάρος μου και σε απειλή κατά της περιουσίας μου,κατά του εισοδήματός μου και κατά της βούλησης του Έλληνικού Λαού,θα διωχθεί στα ποινικά δικαστήρια,με την απαγγελία κατηγορίας"ΜΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ",με το σκεπτικό οτι οι κρατικοί λειτουργοί,είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν λόγω αρμοδιότητας,τις οφειλές άλλων οφειλετών,οι οποίοι είτε είναι άφαντοι,είτε έχουν καλυφθεί με τον πρόσφατο νόμο περί υπαγωγής στο άρθρο:99 του πτωχευικού κώδικα.
Με την παρούσα επιστολή μου, καλώ τον αρμόδιο εισαγγελέα να παρέμβει και να αποδώσει την ευθύνη στα φυσικά πρόσωπα που παραβιάζουν το Σύνταγμα της χώρας και ταυτόχρονα με την παρούσα θα καταθέσω τη σχετική μήνυση και αγωγή σε βάρος του κρατικού υπαλλήλου που αρνείται να τηρήσει την εφαρμογή του Συντάγματος. 


Με τα ανωτέρω επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός και η αναζήτηση ευθυνών απο τούδε και στο εξής, θα έχει απόδοση ευθύνης κατά παντός υπευθύνου φυσικού προσώπου.
Έπιφυλάσσομαι για κάθε άλλη πράξη,όπως αυτή απορρέει απο την υποχρέωσή μου,ως Έλληνας πολίτης απέναντι στο Σύνταγμα,βάσει του άρθρου:120,παρ.4,που είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση της νομιμότητας,της Δημοκρατίας,της λαϊκής κυριαρχίας και την υπεράσπιση του Έθνικού συμφέροντος.
Ο /Η Φορολογούμενος/η
ΓΑΖΗ.ΦΡΥΝΗ 


Υ.Γ 1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ
ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕ E-MAIL,Ο ΑΡΙΘΜΟΣ
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ
2. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ, ΣΤΟ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP