Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Κάτοικοι Αγ.Παντελεήμονα: "Καταγγέλουμε τους λασπολόγους δημοσιογράφους"

Καταγγέλλουμε μερίδα του Τύπου που τις τελευταίες ημέρες επιχειρεί συστηματικά να πετάξει τόνους λάσπης πάνω στους κατοίκους της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα και της ευρύτερης περιοχής του 6ου Δ.Δ. μέσα από άθλια ρεπορτάζ. Για μία ακόμη φορά «δημοσιογράφοι» ..
διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να συκοφαντήσουν για μία ακόμη φορά την περιοχή μας.
Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι διαφορετικό από ΜΜΕ που έχουν κάνει τον στρουθοκαμηλισμό πάγια τακτική τους.
Εμείς αναρωτιόμαστε εάν οι ρεπόρτερ που ήρθαν στις γειτονιές μας για δήθεν «ρεπορτάζ» είδαν τα χάλια μας.
Αναρωτιόμαστε εάν είδαν τον εποικισμό της περιοχής από πληθυσμούς Ασιατών, Αφρικανών, Ρομά.
Αναρωτιόμαστε εάν «είδαν» το παραεμπόριο των αλλοδαπών στις λαϊκές αγορές, αν «είδαν» τα χάλια έξω από την ΑΣΟΕΕ, αν «είδαν» την κατάσταση στο Πεδίο του Άρεως.
Αναρωτιόμαστε πόσους Έλληνες είδαν να κυκλοφορούν στην περιοχή. Αναρωτιόμαστε εάν μπήκαν σε πολυκατοικίες να μετρήσουν τα άδεια διαμερίσματα, όπου λίγα χρόνια πριν κατοικούσε κόσμος που αναγκάστηκε σε φυγή.
Αναρωτιόμαστε εάν μέτρησαν στην Αχαρνών, στην Αριστοτέλους, στην Πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη τα μίνι μάρκετ, κουρεία, Ιντερνέτ, εμπορικά αλλοδαπών. Θα μας εξηγήσει κάποιος πού βρήκαν όλοι αυτοί οι «φτωχοί» και «κατατρεγμένοι» άνθρωποι τα χιλιάδες ευρώ για να αγοράσουν υπάρχουσες επιχειρήσεις ή για να φτιάξουν καινούριες; Με τα κυκλώματα αυτά πότε θα ασχοληθούν;
Αναρωτιόμαστε πόσους από εμάς ρώτησαν εάν μπορούν να ζήσουν μέσα στις φαβέλες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της εισβολής, στην κυριολεξία, λαθρομεταναστών.
Αναρωτιόμαστε εάν έψαξαν με την ίδια ζέση ποιά κυκλώματα τους φέρνουν, ποιά τους νοικιάζουν σπίτια, ποιά τους ταΐζουν, ποιά τους εκμεταλλεύονται, πώς ζούνε όλοι αυτοί οι πληθυσμοί, από ποιές δουλειές βγάζουν τα προς το ζην.
Για να τελειώνουμε με την παραπληροφόρηση, η οποία τους μόνους που εξυπηρετεί είναι τους διακινητές ανθρώπων και τις δήθεν ομάδες αλληλεγγύης, που έχουν γίνει πάμπλουτες από την κατάσταση αυτή.
Με στοιχεία που έχουμε και που τα ΜΜΕ δεν δημοσίευσαν ΠΟΤΕ
Σε καταστήματα Ιντερνετ αλλοδαπών γίνεται διακίνηση λαθρομεταναστών. Κανένα πρόβλημα παρά τις καταγγελίες.
«Φρουτάκια» που έχουν βαφτιστεί Ιντερνέτ και καφενεία λειτουργούν ανενόχλητα εδώ και χρόνια, παρά τις καταγγελίες. Αλλοδαποί τσιλιαδόροι, αλλοδαποί πελάτες, αλλοδαποί και ημεδαποί ιδιοκτήτες.
93 ιντερνέτ, ιδιοκτησίας στην συντριπτική τους πλειοψηφία αλλοδαπών, υπάρχουν στο 6ο Δ.Δ.. Οι ευαισθητούληδες δημοτικοί σύμβουλοι, που μας κατηγορούν ότι ενοχλούμαστε με τους αλλοδαπούς, ας ανοίξουν τα μάτια τους μήπως και δουν ότι ΜΟΝΟ αλλοδαποί αιτούνται αδείας Ιντερνέτ καφέ στις γειτονιές μας.
Η διακίνηση λαθρομεταναστών στην πλατεία Βικτωρίας λαμβάνει χώρα τακτικά εδώ και μήνες. Άρτι αφιχθέντες λαθρομετανάστες παραλαμβάνονται από διακινητές και μεταφέρονται στα δεκάδες διαμερίσματα-ξενοδοχεία λαθρομεταναστών της περιοχής. Αυτά είναι γνωστά στην Αστυνομία εδώ και καιρό. Για κάποιον λόγο τα διαμερίσματα αυτά χαίρουν πιθανόν κάποιας ασυλίας, αφού ουδείς επεμβαίνει παρά τις καταγγελίες.
Ανενόχλητοι επίσης λαθρομετανάστες μεταφέρονται από τις γειτονιές μας προς άγνωστη κατεύθυνση με φορτηγάκια με Βουλγάρικες πινακίδες, τα οποία έχουν κατακλύσει την περιοχή και ουδείς ασχολείται.
Ακόμη πιο ανενόχλητες είναι οι ορδές Ρομά που έχουν έρθει μαζικά τον τελευταίο καιρό. Κάποιος να μας ενημερώσει για το ποιά δουλειά κάνουν όλοι αυτοί οι Ρομά και για το πώς βρίσκουν τα χρήματα για να πληρώσουν το ενοίκιο τους και τα έξοδα τους.
Εντελώς ανενόχλητοι οι Αφρικανοί πουλάνε ναρκωτικά στην Πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη, στην πλατεία Βικτωρίας.
Ακόμη πιο ανενόχλητοι Έλληνες φραγκοφονιάδες νοικιάζουν τα σαβουροδιαμερίσματα τους και τα σαβουρομαγαζιά τους ως κατοικίες, παράνομα τζαμιά και εκκλησίες σε αλλοδαπούς. Ανάμεσα τους πολλοί δικηγόροι.
Κυκλώματα από μεσίτες, δικηγόρους, μηχανικούς, λογιστές έχουν στήσει πάρτυ στις γειτονιές μας και ζουν εις βάρος μας παριστάνοντας τον «αλληλέγγυο της Εκάλης». Έχουν αναλάβει εργολαβία τις business των αλλοδαπών και φροντίζουν να τους ανοίξουν μαγαζιά, να τους βρουν διαμερίσματα, να τους γλυτώσουν από κυρώσεις, να τους φτιάξουν τα οικονομικά στα μαγαζιά – βιτρίνες που έχουν. Κανείς δεν γνωρίζει κάτι για αυτό;
Πλατείες, δρόμοι, πεζοδρόμια έχουν καταληφθεί από αλλοδαπούς νόμιμους και παράνομους, έμπορους ναρκωτικών και ναρκομανείς, μπεκρήδες, πόρνες, καροτσάκια με σκουπίδια, αυτοκίνητα αποθήκες ή σωρούς σκουπιδιών γενικώς.
Παράνομα τζαμιά και αφρικανικές εκκλησίες συνεχίζουν να λειτουργούν ανενόχλητα, παρά την εισαγγελική παραγγελία για σφράγιση τους.
Για ποιόν λόγο ο πρόξενος του Αφγανιστάν στην Βουλγαρία επισκέπτεται τον τελευταίο χρόνο επανειλημμένως το παράνομο «τζαμί» της οδού Καλύμνου; Τί είδους ασυλία χαίρει ο εν λόγω χώρος και άλλοι αντίστοιχοι χώροι που έπρεπε να έχουν σφραγιστεί εδώ και καιρό;
Για ποιόν λόγο φυλασσόταν παλιότερα καθημερινά και επί 24ώρου βάσεως με περιπολικό το «τζαμί» στην οδό Προύσσης;
Κάποιο ρεπορτάζ για όλα αυτά ή μήπως θα βγάλει σπυράκια ο κ. Μούιζνιεκς, η Διεθνής Αμνηστία, τα διάφορα ακριβοπληρωμένα παρατηρητήρια και οι ΜΚΟ;
Εμείς ανακοινώνουμε πως δεν σκοπεύουμε να ξαναγυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω όταν η λέξη αλλοδαπός, γκέτο, λαθρομετανάστης ήταν ταμπού και όποιος μιλούσε για την κατάντια της γειτονιάς του ήταν ρατσιστής, φασίστας και χρυσαυγίτης. Ήδη παρακολουθούμε με αηδία την προσπάθεια κάποιων «μαϊντανών» πολιτικών να επαναφέρουν την (λαθρο)μεταναστευτική ατζέντα του 2008-2010.
Ούτε σκοπεύουμε να κάνουμε δήλωση πολιτικών φρονημάτων προκειμένου να μην μας κολλήσουν τις γνωστές ταμπέλες.
Ούτε πρόκειται να δίνουμε συνεντεύξεις σαν κάποια νούμερα γείτονες μας για να διαστρεβλώσουμε την πραγματικότητα.
Θα συνεχίζουμε να λέμε την αλήθεια, να διεκδικούμε την ζωή που μας πήραν και τις ιδιοκτησίες που μας κατέστρεψαν με κάθε μέσο που μας δίνει ο νόμος, όπως κάναμε μέχρι σήμερα.
Καλούμε τον κ. Σαμαρά να θυμηθεί τί μας είπε όταν επισκέφθηκε προεκλογικά τις γειτονιές μας
Καλούμε τον κ. Αθανασίου να θυμηθεί τί είδε όταν περπάτησε σε αυτές και να αναλογιστεί τον κόσμο που μένει εδώ, με τον οποίο συνομίλησε
Καλούμε τον κ. Δένδια να θυμηθεί και εκείνος τί έχει συναντήσει στις επισκέψεις του στο Κέντρο, τί έχει κουβεντιάσει με τους κατοίκους, τί έχει πει.
Η Αθήνα υποφέρει.
Όσο για τα ΜΜΕ που πάσχουν από επιλεκτική κώφωση και τύφλωση προειδοποιούμε πως εάν συνεχίσουν την λασπολογία θα κινηθούμε νομικώς. Και κάποια στιγμή θα πρέπει να μας απαντήσουν μεγάλες εφημερίδες και δημοσιογράφοι γιατί δεν δημοσίευσαν τα στοιχεία που δώσαμε εδώ και καιρό για τα καταστήματα των αλλοδαπών στην περιοχή.
ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;
Κάτοικοι και επαγγελματίες 6ου Δ.Δ.
Απάντηση του μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρου Κωνσταντίνου
Τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθήνας της Πέμπτη 10 Οκτώβρη επέλεξε να χτυπήσει η «επιτροπή κατοίκων» Αγίου Παντελεήμονα.
Προκλητική και ανοιχτά φασιστικής έμπνευσης «επιστολή» που καταφέρετε χυδαία και απειλητικά κατά του δημοτικού συμβούλου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρου Κωνσταντίνου, υψηλά ιεραρχημένου στόχου της Χρυσής Αυγής και των αποχωρησάντων φασιστοειδών των ΑΜΕ, απέστειλε η γνωστή για τις ρατσιστικές εκστρατείες μίσους κατά των μεταναστών και της αριστεράς αυτοαποκαλούμενη «επιτροπή κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα».
Μάλιστα, κατά τα φασιστικά πρότυπα, χωρίς να την έχει εκλέξει κανένα δημοκρατικό σώμα, παριστάνει ότι εκφράζει όλους τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα ενώ αποτελεί οικτρή μειοψηφία στη περιοχή!
Δεν έχει κατανοήσει η συγκεκριμένη «επιτροπή» ότι δεν βρισκόμαστε σε χουντικό καθεστώς, αυτό ανατράπηκε πριν από σαράντα χρόνια με την εξέγερση του Πολυτεχνείου, για να απαιτεί από εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο της αριστεράς να υπογράψει δήλωση μετανοίας για τις απόψεις του και νομιμοφροσύνης. Αυτά έχουν τελειώσει!
Δεν δέχομαι υποδείξεις ήθους από ρατσιστές που έκλεισαν τα μάτια τους στα μαχαιρώματα στην εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής και συμμετείχαν σε επιθέσεις κατά εκδηλώσεων της αριστεράς.
Κάποιοι ονειρεύονταν ότι τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής και του επίτιμου μέλους της «επιτροπής κατοίκων» κυρίας Θ.Σκορδέλη θα εκκαθάριζαν το τόπο από αριστερούς και μετανάστες όπως το αποπειράθηκε το τάγμα εφόδου της Νίκαιας στο Πέραμα και το Κερατσίνι. Άνοιξαν τις γραμμές των εκδηλώσεων τους στον Άγιο Παντελεήμονα στους μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγή που χάρασσαν αγκυλωτούς και δήλωναν ανοιχτά ότι θα εκκαθάριζαν το τόπο από τα «αριστερά μιάσματα και τους μετανάστες». Ας επισκεφθούν τους στους δολοφόνους νεοναζί στον Κορυδαλλό.
Πρόκειται για την επιτροπή που κατήγγειλε το δημοτικό συμβούλιο για την απόφαση του να στηρίξει την κινητοποίηση 19 Γενάρη, Αθήνα πόλη αντιφασιστική και τελειώνοντας χαρακτήριζε την δολοφονία του Σαχάτ Λουκμάν από χρυσαυγίτες ως εξής: «Το θλιβερό ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ γεγονός της 17ης Ιανουαρίου δεν σας δικαιώνει, πρώτον, διότι ΚΑΘΕ πράξη που στρέφεται εναντίον αλλοδαπών δεν είναι ρατσιστική και, δεύτερον, θα πρέπει να σας κάνει να ξανασκεφτείτε την τακτική σας.»
Η επιτροπή κατοίκων ανέλαβε εργολαβικά από την εποχή της Θ.Σκορδέλη τη στοχοποίηση μου με δεκάδες επιθέσεις .
Η χυδαία αυτή επίθεση είναι ευθυγραμμισμένη τόσο με την απόπειρα της κυβέρνησης και του Δένδια να ποινικοποιήσουν τη δράση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή με τις τρεις διώξεις σε βάρος μου σε συνεργασία με την Χρυσή Αυγή, όσο και με τις απειλές των φασιστοειδών με αναγραφή απειλητικών συνθημάτων κατά της ζωής μου.
Ενοχλεί τους φασίστες και τους ρατσιστές κάθε είδους ότι το αντιφασιστικό κίνημα έστειλε τους Μιχαλολιάκους στη φυλακή μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της εγκληματικής συμμορίας.
Ναι, χρειάζεται το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει θέση για τις φασιστικές προκλήσεις, το γεγονός ότι ο φυλακισμένος Μιχαλολιάκος ως αρχηγός εγκληματική ς οργάνωσης» είναι ο ιδρυτής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα. Δεν ξεχνάμε ότι χαιρέτησε ναζιστικά στο δημοτικό συμβούλιο. Ήταν σταθερά συνοδευόμενος για μεγάλο διάστημα από το Λαγό, καθοδηγητή του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα.
Ναι, χρειάζεται να καταγγείλει τις διώξεις κατά του δημοτικού συμβούλου Π.Κωνσταντίνου που έχουν στόχο να φιμώσουν το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα, κάτι που ε΄χουν κανει δεκάδες συνδικάτα και τα δημοτικά συμβούλια της Ν.Ιωνίας και Αγίων Αναργύρων.
Χρειάζεται να πάρει θέση για να ανοίξει η παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα για να θυμηθούμε το μεγαλύτερο ρατσιστικό έγκλημα της επιτροπής κατοίκων για το οποίο άλλωστε πρέπει να λογοδοτήσει.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP