Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Να δώσει εξηγήσεις ο Δένδιας για τα αίσχη που έκαναν οι ισλαμιστές την Κυριακή στην Αθήνα...και να μην ρίχνει στάχτη στα μάτια των Ελλήνων με την σύλληψη του troll που είχε σελίδα κατά του Γέροντα Παϊσιου.

από το eglimatikotita σχόλιο δικό μας στο τέλος

Μουγκαμάρα στα κόμματα για τα επεισόδια της Κυριακής... Ξεθάρρεψαν την Δευτέρα από την σύλληψη ενός γελοίου...
Η άποψη μου για την σύλληψη του troll που είχε την άθλια ιδέα να φτιάξει σελίδα κατά ενός νεκρού αγιορείτη μοναχού,είναι ότι έγινε μόνο και μόνο για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη και να...
ξεχάσει τα οργανωμένα αίσχη που έκαναν οι ισλαμοφασίστες στο κέντρο της Αθήνας.

Σχετικά με το θέμα του troll που συνελήφθη έχω να πω μόνο ότι δικαίως συνελήφθη,γιατί νομικά στέκουν όλες οι κατηγορίες που του έχουν αποδωθεί και ή μέγιστη ποινή είναι έως 2 χρόνια.
Και για περιύβριση νεκρού,αλλά και για προσβολή στα Θεία,μιας και ο συγκεκριμένος εκτός από τον Παϊσιο συνήθως έβριζε και τον Χριστό αλλά και την Παναγία σε πολλά από τα άθλια μηνύματα του αλλά και σε σχόλια.

Πάμε τώρα στο θέμα μας...για το οποίο σας είχαμε προειδοποιήσει από το eglimatikotita πριν την συγκέντρωση  ότι οι πληροφορίες που είχαμε μιλούσαν για εκτεταμένα επεισόδια...

Το newsbeast γράφει..
Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η Ελληνική Αστυνομία γνώριζε ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκαν ύποπτες κινήσεις μουσουλμάνων, ειδικά Αφγανών και Πακιστανών στον Άγιο Παντελεήμονα, στον Ταύρο και στον Ρέντη προκειμένου να οργανωθεί δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποκινητές της συγκέντρωσης, οι οποίοι θεωρούνται γνώριμα πρόσωπα των Αρχών, βάλθηκαν να μετατρέψουν την πλατεία Ομονοίας σε Κανταχάρ για να περάσουν ένα σαφές μήνυμα: 
Ήρθαν στο κέντρο μιας ευρωπαϊκής και ιδίως χριστιανικής πρωτεύουσας όπως η Αθήνα για να προκαλέσουν επεισόδια και καταστροφές που θα έπαιζαν στα τηλεοπτικά δίκτυα του μουσουλμανικού κόσμου για να προκαλέσουν αντιδράσεις και να δείξουν πως ο «θρησκευτικός» πόλεμος εντυπώσεων τώρα αρχίζει.
 Αντί λοιπόν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να κινηθεί έγκαιρα ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ενέργεια που θα προκαλούσε αρνητική εικόνα για τη χώρα μας, φαίνεται πως αρκέστηκε στα προφανή. Το μεσημέρι της Κυριακής συγκεντρώθηκαν πάνω από χίλιοι μουσουλμάνοι στην Ομόνοια για να δείξουν ότι αποτελούν υπολογίσιμη δύναμη για τις Αρχές.

 Στελέχη ξένων διπλωματικών αντιπροσωπειών στην Αθήνα επισημαίνουν ότι οι υποκινητές της συγκέντρωσης είχαν σχεδιάσει να κατευθυνθούν προς το κτήριο της πρεσβείας των ΗΠΑ. Γι’ αυτό και είχαν πάρει μαζί τους μπουκάλια και τις πέτρες που εκσφενδόνισαν κατά των ανδρών της Αστυνομίας, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να ανεβούν την οδό Σταδίου.

 Μάλιστα φαίνεται να ήταν προμελετημένη η κίνηση αντιπερισπασμού ομάδας μουσουλμάνων διαδηλωτών από την οδό Αθηνάς. 

Η δεύτερη ομάδα κινήθηκε επίσης κατά των αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες σίδερα κι άλλα αντικείμενα αφού προηγουμένως επιδόθηκαν σε ένα ντελίριο βανδαλισμών στο κέντρο της πρωτεύουσας. Για την εικόνα αυτή, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και κυρίως ο υπουργός κ. Νίκος Δένδιας πρέπει να δώσουν εξηγήσεις προς την κοινή γνώμη και κυρίως προς τους πολίτες του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι νοιώθουν «ελεύθεροι πολιορκημένοι» στα σπίτια τους.

 Πρέπει να πληροφορηθούν όλοι:
 - Ποιοι ήταν οι αποδέκτες των πληροφοριών για τη συγκέντρωση των μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας και ποιος ήταν ο σχεδιασμός.
 - Πώς θα αντιμετωπιστεί το φαινόμενο επανάληψης τέτοιων φαινομένων και η μετάδοση μηνυμάτων μισαλλοδοξίας από ιμάμηδες που παριστάνουν τους πνευματικούς ηγέτες των μουσουλμάνων χωρίς να γνωρίζει κανείς τι εξυπηρετούν.
 - Πότε θα αποζημιωθούν οι καταστηματάρχες και οι έμποροι που έγιναν θύματα των βανδάλων για μια φορά ακόμα.
 - Ποιος θα αναλάβει το πολιτικό κόστος και την ευθύνη ενός γεγονότος που διασύρει την Ελλάδα σε μια κρίσιμη στιγμή διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και την Ευρώπη.
 - Γιατί δεν αντιμετωπίζονται οι πληροφορίες με την δέουσα σοβαρότητα που επιβάλλουν οι κανόνες δημόσιας τάξης και εθνικής ασφαλείας.
 - Ποια θα είναι η αντιμετώπιση των 40 ταραχοποιών που συνελήφθησαν και γιατί δεν δίνονται τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα. Είναι ή δεν είναι νόμιμοι μετανάστες.
 - Γιατί δεν ελήφθησαν πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας ακόμα και για το αστυνομικό έμψυχο δυναμικό που βρέθηκε στο σημείο, απειλούμενο από το θρησκευτικό μένος ενός πρωτοφανούς όχλου για τα ελληνικά χρονικά.

 Η ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν αρκούν οι πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα και δημοσίων σχέσεων. Οι λύσεις δεν πρέπει να υποδεικνύονται από τρίτους αλλά να εφαρμόζονται πριν ακόμα το απαιτήσει η κοινή γνώμη. Αυτό επιβάλλει η σωστή πολιτική. Υπηρεσιακά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. παραδέχονται ανεπισήμως ότι δεν εκτιμήθηκε ο κίνδυνος από τη συγκέντρωση των μουσουλμάνων στην Ομόνοια και η κατάσταση αντιμετωπίστηκε μόνο χάρη στην αποφασιστικότητα των αστυνομικών δυνάμεων που βρέθηκαν εκεί, με κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητάς τους σε όλες τις φάσεις των επεισοδίων.

Σχόλιο...
 Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε πως σε περίπτωση που είχαμε επεισόδια ισλαμιστών έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία σήμερα θα είχαμε πιθανών εκτός από τον Υπουργό και αλλαγή κυβέρνησης. Ο Δένδιας ήταν ενήμερος από τους ίδιους τους Αμερικανούς της πρεσβείας για το τι πρόκειται να κάνουν οι ισλαμιστές και για αυτό έστησε τα ΜΑΤ και έδωσε την μάχη γύρω από την Ομόνοια.

Το βράδυ της Κυριακής έπεσε η σχετική παγωμάρα σε όλα τα κόμματα.Που δεν ήξεραν τι και ανακοίνωση να βγάλουν και πως να δικαιολογήσουν αυτό που στήριζαν τόσο καιρό μετά μανίας...Το ισλάμ δεν χειραγωγείται,δεν καπελώνεται και δεν πιστεύει σε καμία πολιτική ιδεολογία.Το ισλάμ είναι εδώ και ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει την Αθήνα εμπόλεμη ζώνη.

Τα ΜΜΕ ψιλοέθαψαν το θέμα και δεν έδωσαν την απαραίτητη σημασία που είδαμε χτες για το troll του F/B...Τυχαίο? Η συνέχεια γνωστή.Την επόμενη μέρα για να κουκουλώσει το πολιτικό σύστημα των ΠΑΣΟΚΩΝ των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ της ΔΗΜΑΡ και της ΝΔ την εξόφθαλμη πλέον κατάσταση που μελλοντικά δεν θα σταματήσει από 3-4 διμοιρίες των ΜΑΤ...ήταν να βρει ένα εξιλαστήριο θύμα.Και το βρήκε...στο πρόσωπο μάλλον ενός ψυχικά διαταραγμένου ανθρώπου...βάζοντας μέσα και λίγη σάλτσα Χρυσής Αυγής (άσχετα που και η Χ.Α αντιλήφθηκε πολύ αργά την συγκεκριμένη άθλια σελίδα,πριν γίνει χαμός στο F/B από τους απλούς χρήστες)...Αυτό ήταν καθαρά ένα τέχνασμα για να περάσει το μήνυμα ότι δεν πρέπει να μιλάει κανένας,γιατί έχουμε και εμείς φανατικούς θρησκόληπτους που δεν αφήνουν να κάνει κάποιος την σάτιρα του με την ησυχία του. Αυτό είναι το σκεπτικό τους και για αυτό βγήκαν καπάκι οι ανακοινώσεις ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ που την Κυριακή είχαν κρυφτεί και έκαναν τους "κινέζους".. Και έτσι από σήμερα βρήκαμε με τι θα ασχοληθούμε και θα ξεχάσουμε ότι η εθνική ασφάλεια της χώρας κρέμεται πια από μια κλωστή

Σχόλιο δικό μας: H ανάλυση του eglimatikotita μας βρίσκει σύμφωνους σε πολλά σημεία. Όμως υπάρχουν δύο σημεία παγίδες. Το πρώτο αφορά τη σύλληψη του τρολ. Όντως η σύλληψη του τώρα γίνεται για να ρίξει στάχτη στα μάτια του Ελληνικού Λαού από σοβαρότερα πράγματα που πρέπει να τον απασχολούν. Η κινητοποίηση της Τετάρτης για μας πρέπει να είναι ένα από αυτά. Αυτό δε σημαίνει ότι όντως δεν υπάρχουν θρησκόληπτοι γραφικοί χριστιαναράδες που μόνο κακό κάνουν στην Ορθοδοξία και βρωμίζουν τη πολιτική σκέψη με παρα- χριστιανικές αρλουμπολογίες (συνδιασμός -εξομολόγηση , προσευχή , πληκτρολόγιο και κριτική-). Για τον γραφώντα είναι λάθος η σύλληψη του ''Γέροντα Παστίτσιου'' και λάθος η υπεράσπιση της κατοχικής κυβέρνησης που την αποφάσισε. 

Το δεύτερο σημείο παγίδα είναι η απλοποίηση του ζητήματος των μουσουλμάνων. Η απειλή της εθνική ασφάλεια της χώρας από τους μουσουλμάνους δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει όχι απλά απειλή αλλά ευθεία παρέμβαση των Αμερικάνων σε ζητήματα εθνικής ασφάλειας της χώρας. Άλλωστε για ποια εθνική ασφάλεια μιλάμε όταν είμαστε προτεκτοράτο τους και παρεμβαίνουν όποτε και όπως γουστάρουν στα εσωτερικά μας και πέρα από προτεκτοράτο τελούμε υπό κατοχή με το Σύνταγμα να έχει καταλυθεί στη πράξη; Ή μηπως έχει κανένας αμφιβολίες ότι όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες που αποτελούν κίνδυνο δεν ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται με τις ευλογίες και τον παρά των αμερικάνων και των μυστικών υπηρεσιών;

Η συγκέντρωση των μουσουλμάνων δεν έπρεπε να γίνει όχι γιατί θα απειλούνταν η αμερικάνικη πρεσβεία αλλά γιατί απειλούνταν περιουσία του Ελληνικού Λαού και γιατί έπρεπε να αποτραπεί η επίδειξη δύναμης που έκαναν σε βάρος των Ελλήνων.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP