Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΟΪΜΠΛΕ – ΣΚΑΪ Η ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ;;

Ο Χριστόφιας δεν συμφώνησε ποτέ για «κούρεμα»!
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

Για τις ανάγκες του κυπριακού μνημονίου ο ΣΚΑΪ λέει ψέματα; Η αποκάλυψη ότι ο Χριστόφιας είχε συμφωνήσει σε κούρεμα με τον Σόιμπλε αποδεικνύεται κατασκεύασμα made in Germany and Faliro. Ο ΣΚΑΪ ισχυρίσθηκε ότι υπάρχει έγγραφο του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε στη...
Γερμανική Βουλή, σύμφωνα με το οποίο το κούρεμα των καταθέσεων είχε συμφωνηθεί στις 23 Νοεμβρίου του 2012, με τον τότε πρόεδρο της
Δημοκρατίας Δ. Χριστόφια
Ο δημοσιογράφος που έκανε την «αποκάλυψη» αναφέρθηκε σε έγγραφο που ο ίδιος ο Σόιμπλε συνέταξε και έστειλε στους Γερμανούς Βουλευτές. Άρα δεν πρόκειται για επίσημο έγγραφο ή πρακτικά (αλλά για γερμανικό ισχυρισμό που δεν διασταυρώθηκε από το κανάλι και τον δημοσιογράφο).

Γιατί δεν υπάρχουν πρακτικά ή έγγραφα; Γιατί αυτό το θέμα δεν συζητήθηκε καν! Πως αποδεικνύεται ότι δεν συζητήθηκε; Μα από το γεγονός (όχι ισχυρισμό) ότι στο μνημόνιο 1 που συμφώνησε ο Χριστόφιας δεν υπάρχει ούτε μία λέξη επ’ αυτού!

Επισημαίνεται ότι ο δημοσιογράφος αργότερα υπαναχώρησε από τη σιγουριά του και αναφέρθηκε σε «ασάφειες». Δείτε εδώ http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=237999 τι λέει ακριβώς ο Τ. Τέλογλου: «δεν ξεκαθαρίζει αν συζητήθηκαν ή συμφωνήθηκαν».

Γιατί ο ΣΚΑΙ κάνει τέτοιες προβοκάτσιες;
ΑvantiPopoloGR
ΕΠΙΣΗΣ: Ο τέως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, τοποθετήθηκε επί του ζητήματος και διέψευσε κατηγορηματικά ότι τέθηκε σε οποιοδήποτε στάδιο των διαπραγματεύσεων τέτοιο θέμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Τις πληροφορίες διέψευσε κατηγορηματικά με δηλώσεις του στον κυπριακό σταθμό Sigmalive, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαίδης, τονίζοντας ότι πρόκειται για τεράστιο ψέμα και μεγάλη προβοκάτσια η οποία γίνεται σε χρόνο που εξυπηρετεί τους εμπνευστές της.
Επίσημη διάψευση και από τον ίδιον τον Χριστόφια πριν από λίγο.

Διέψευσε κατηγορηματικά ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, τα περί συμφωνίας της κυβέρνησής του για κούρεμα καταθέσεων.
Το θέμα του κουρέματος καταθέσεων «ποτέ δεν ετέθη για συζήτηση ενώπιον της κυβέρνησης Χριστόφια, ούτε και ποτέ ο Πρόεδρος Χριστόφιας συζήτησε ή πολύ περισσότερο αποδέχθηκε ένα τέτοιο, καταστροφικό για την Κύπρο, σενάριο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του πρώην προέδρου.
Πηγή: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων


ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ με την “ομολογία” Σόιμπλε!
ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ! ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ. 

Η χθεσινή “αποκάλυψη” της έκθεσης Σόμπλε που “αποδείκνυε” ότι ο Χριστόφιας είχε συμφωνήσει με το κούρεμα στην Κύπρο, εκτός από την υποστήριξη της προπαγάνδας των κεδροσκόπων που υπηρετεί ο Σόιμπλε, είχε και άλλον, άμεσο στόχο: Την αθώωση Στουρνάρα για την άθλια θέση που κράτησε στο Eurogroup!
“Ε, αφού είχε συμφωνήσει ο Χριστόφιας, εγώ θα έλεγα όχι;;”
Μιλάμε για τον απόλυτο γκαιμπελισμό, που εκτός από την εξυπηρέτηση του Στουρνάρα, υπηρετεί και όλους αυτούς που ενορχήστρωσαν το σενάριο του κουρέματος για να αποκομίσουν δισεκατομύρια εντός λίγων ημερών, όπερ και εγένετο.
Υπάρχει όμως και μία άλλη διάσταση του θέματος. Πριν από λίγη ώρα, ο Μανουέλ Μπαρόζο δήλωσε ότι: Αντιλαμβάνομαι ότι η Ρωσία δεν ήταν ενήμερη για αυτή την απόφαση του Eurogroup. ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ! Πρέπει να το ομολογήσω…
Μα εχθές μάθαμε ότι ο κύριος Σόιμπλε “γνώριζε” για το κούρεμα! Για την ακρίβεια το ομολόγησε ο ίδιος, προσπαθώντας να καρφώσει τον Χριστόφια!
Προσθέστε τώρα τις υπόλοιπες ψευδείς δηλώσεις του τα τελευταία 24ωρα και θα επιβεβαιώσετε αυτό που υποστηρίξαμε από την πρώτη στιγμή: Ο Σόιμπλε λειτούργησε ως βαποράκι των οικονομικών συμφερόντων που κερδοσκόπισαν επάνω στις τελευταίες εξελίξεις.

olympia

1 σχόλια:

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ 22 Μαρτίου 2013 στις 12:37 π.μ.  

Σήμερα Παρασκευή 22/3, στις 6 το απόγευμα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Γερμανική πρεσβεία υπέρ των Κυπρίων αδελφών μας.

Όλοι εκεί !

( Και να σταματήσει επιτέλους αυτό το παραμύθι περί "φιλογερμανικής" ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ φιλογερμανούς δοσιλόγους του "συνταγματικού τόξου" )...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP