Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Για όλα φταίει ο...Πάπας !

Ναι, το είπε το Hellas-orthodoxy !
Εδώ ο κόσμος χάνεται και για όλα φταίει το βατικανό !
Έτσι είναι !
Δεν βλεπετε παντού καθολικούς που έχουν κάνει γκέτο τις γειτονιές μας ;
Δεν βλέπετε τους παπικούς να πουλάνε την πρέζα, να βιάζουν , να σκοτώνουν ;
Και εμείς που νομίζαμε πως είναι μουσουλμάνοι όλοι αυτοί !
Κατά τα άλλα για τα δεινά των Ελλήνων δεν φταίνε οι λογής λογής πλουτοκράτες , καρτέλ, πολυεθνικές, τσοντοκάναλα , μεγαλοεργολάβοι, τραπεζίτες, ψυχάρηδες , Λαμπράκηδες , Λάτσηδες κλπ αλλά φταίει ο Πάπας ! ΕΛΕΟΣ !
ΕΛΕΟΣ !2 σχόλια:

Ανώνυμος 2 Οκτωβρίου 2012 στις 1:03 μ.μ.  

Άν οι Εβραιοσιονιστές τραπεζίτες είναι ο μουσικοσυνθέτης τότε ο πάπας (ο λεξάριθμος του ονόματός του οποίου είναι 666 σύμπτωση βέβαια) ο διευθυντής της ορχίστρας και οι μεμέτηδες τα πρώτα βιολιά. Ο σκοπός τους ο αποχριστιανισμός της Ευρώπης.
Τυχαίο που τα PIGS των Εβραϊκών οίκων αξιολόγησης είναι και οι πιό ένθερμοι Χριστανοί της Ευρώπης με την ορθόδοξη Ελλάδα να δέχεται πρώτη τα οικονομικά τους πυρά?? Τυχαιο που τα έθνη αυτά μόνο αντιστάθηκαν σθεναρά στην συνθήκη του Σέγκεν? Τυχαίο που η αραβική " άνοιξη " αφορούσε κυρίως τα όμορα κράτη της Β Αφρικής προετοιμάζοντας έτσι τα στήφη των λαθρομεταναστών του οικονομικά κατατρεγμένου Ευρωπ. νότου? Τυχαίο που ο παραδομένος ηθικά και πνευματικά στο Εβραιοκρατούμενο δόγμα του πολιτικώς ορθού προστατεύεται ακόμα από την συνθήκη του Δουβλίνο-2 ???

Ανώνυμος 2 Οκτωβρίου 2012 στις 11:10 μ.μ.  

Άν οι Εβραιοσιονιστές τραπεζίτες

Ναι το είχαμε ξεχάσει οτι όλοι οι Εβραίοι ειναι σιωνιστές και τραπεζίτες και απορούμε γιατί το 22% των Εβραίνω είναι κάτω απο τα όρι της φτώχειας...

είναι ο μουσικοσυνθέτης τότε ο πάπας (ο λεξάριθμος του ονόματός του οποίου είναι 666 σύμπτωση βέβαια)

Αχ αυτό το 666 , η Λουκά λείπει να μπει στο Έγερσις και ναι σύμπτωση είναι εκτός αν είσαι φανατικος θρησκοληπτος όπως εσύ και βλέπεις παντού διαόλια.

ο διευθυντής της ορχίστρας και οι μεμέτηδες τα πρώτα βιολιά. Ο σκοπός τους ο αποχριστιανισμός της Ευρώπης.

τα περισσότερα θύματα στην δυτική ευρώπη απο το Ισλαμ είναι καθολικοί και Εβραίοι. Θυματα μουσουλμάνων , διάβασε 'Το τέλος μιας ουτοπίας" του Κολοβού.Πως συνδυάζεις μεμετια με καθολικους μονο εσύ ξέρεις...

Τυχαίο που τα PIGS των Εβραϊκών οίκων αξιολόγησης είναι και οι πιό ένθερμοι Χριστανοί της Ευρώπης με την ορθόδοξη Ελλάδα να δέχεται πρώτη τα οικονομικά τους πυρά??

ΣΥΝΕΛΘΕ !ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ 140 ΧΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΔΝΤ ! ΣΥΝΕΛΘΕ !

Τυχαιο που τα έθνη αυτά μόνο αντιστάθηκαν σθεναρά στην συνθήκη του Σέγκεν?

Καλά εσύ τα βάζεις με την σέγκεν για...το 666 αντι να τα βάλεις γιατί χτυπάει τα δικαιώματα των εργαζομένων και ευνοεί μετανάστευση κλπ...

Τυχαίο που η αραβική " άνοιξη " αφορούσε κυρίως τα όμορα κράτη της Β Αφρικής προετοιμάζοντας έτσι τα στήφη των λαθρομεταναστών του οικονομικά κατατρεγμένου Ευρωπ. νότου?

αχ αυτή η αραβική-πορτοκαλί άνοιξη. Χριστιαναρά μου θαυμαστή του καντφι, του Άσαντ και των δικτατόρων και καταπιεστών πότε θα καταλάβεις οτι οι λαοί μπορούν να ξεσηκωθούν ενάντια σε ένα καταπιεστικό καθεστώς ; Αν ήταν χορτατοι δεν θα επαναστατουσαν όσο πορτοκαλί και να έριχναν κάποιοι.


Τυχαίο που ο παραδομένος ηθικά και πνευματικά στο Εβραιοκρατούμενο δόγμα του πολιτικώς ορθού προστατεύεται ακόμα από την συνθήκη του Δουβλίνο-2 ???

Ότι να ναι...το δουβλίνο 2 είναι για να υπάρχουν φθηνοί εργάτες αλλά εσύ βλέπεις σιών και σατανάδες. Οι ακροδεξιοί πρέπει να φύγετε απο το λαικό εθνικιστικό κίνημα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP